Workshops & conferences

 

Fakulteta za upravne vede in ekonomijo, ki deluje v okviru Univerze za ekonomijo in inovacije v Lublinu, je 30. in 31. maja 2017 v Nałęczów organizacila Mednarodno znanstveno konferenco z naslovom „Mehanizmi podpore sektorju majhnih podjetij na Poljskem in po svetu”

Orodje CaT in učinke projekta je predstavil Dr. Robert Porzak. Razvoj SME sektorja je odvisen tudi od naše zmožnosti za prepoznavanje potenciala mladih, ki vstopajo na trg dela.

Orodje, ki ga ustvarja projekt CaT, je namenjeno hitri in znanstveno podprti oceni kompetenčnega profila bodočih zaposlenih. Prilagojeni testi v okviru orodja pa bodo mladim omogočali tudi samooceno podjetniškega potenciala.

Več informacij: http://www.wsei.lublin.pl/aktualnosci/z-zycia-wsei/podsumowanie-ix-miedzynarodowej-konferencji-naukowej-mechanizmy-wspomagania-sektora-msp-w-polsce-i-na-swiecie 

0
0
0
s2sdefault

Ko bo pripravljena končna različica orodja, bodo tik pred koncem projekta v partnerskih državah potekale delavnice na temo uporabe CaT. Le-te bodo odlična priložnost za informiranje javnosti o rezultatih projekta. Zagotovljena bo udeležba prejšnjih uporabnikov, ki bodo imeli vlogo informatorjev o rezultatih. Delavnice o uporabi CaT-a bodo organizirane v institucijah in organizacijah, ki so potencialni interesenti za uporabo rezultatov projekta: šole, univerze, uradi za delo itd. To bo tako mladim kot psihologom in kariernim svetovalcem omogočilo, da se seznanijo z orodjem, s povratnimi informacijami predhodnih uporabnikov ter jih spodbudilo, da sodelujejo pri uporabi orodja.

Razširitev orodja CaT bo vseskozi dodatno podprta s predstavitvami na konferencah, prireditvah in srečanjih, organiziranih v okviru različnih projektov in pobud z namenom spodbuditi cilje CaT-a in zagotoviti, da bodo zgoraj omenjene institucije prevzele ta projekt.

0
0
0
s2sdefault