KDO SMO?

Smo mednarodni tim profesionalcev: izobraževalcev, psihologov, svetovalcev in informatikov. Zahvaljujoč evropskemu program ERASMUS smo se srečali z namenom soustvarjanja modernega interaktivnega orodja za karierno usmerjanje.

KAJ JE NAŠ CILJ?

Naš cilj je izdelati novo diagnostično orodje, sestavljeno iz osmih multidimenzionalnih plasti, združenih v en sistem. Uporabniki bodo s pomočjo CaT-a lahko definirali lastne zmožnosti, sposobnosti in karierna zanimanja na hiter in učinkovit način. Hkrati pa bo naše orodje podpiralo delo poklicnih svetovalcev.

OD KOD IDEJA?

Po vsej Evropi opažamo zaskrbljujoč trend: mladi zapustijo šole brez zadostne kvalifikacije in brez idej o oblikovanju lastne kariere. Opazili pa smo tudi pomanjkanje kompleksnega orodja za karierno diagnostiko.

KOMU JE NAMENJEN CaT?

Glavna ciljna skupina projekta so dijaki srednjih in poklicnih šol, njihovi starši in učitelji ter poklicni svetovalci, pa tudi vsakdo, ki bi želel diagnosticirati lastne sposobnosti in izboljšati svojo poklicno pot.

Ta projekt je bil ustanovljen s podporo Evropske komisije (project no: 2014-1-PL01-KA200-003345). Ta publikacija odraža mnenje avtorja in Evropska komisija ni odgovorna za kakršnokoli uporabo, ki vsebuje podatke projekta.

0
0
0
s2sdefault