London, 11.12.04.2016 

Med projektnim srečanjem je WSEI predstavil rezultate projektnih del na prejšnjih stopnjah O2. Delo pri pripravi vprašanj (faza O2.2 v akcijskem načrtu) je skoraj zaprta. Predstavniki PPA, BAU, Baobab so predstavili predhodne rezultate (povratne informacije) od svojih pristojnih sodnikov, ki so ocenili vprašanja, ki so bila izdelana v okviru partnerstva CaT. Ta naloga je najpomembnejša, kolikor je treba zaključiti, preden začne pilotsko testiranje. Partnerji so razpravljali o načinu uporabe sodnikovih rezultatov in o možnosti zmanjšanja števila vprašanj, ki bi jih samo popravili. 

Nato je bila predstavitev razširjanja, partnerskih nalog in poročanja, razprav in predlogov.

 

Partnerji so razpravljali o načinu uporabe sodnikovih rezultatov in o možnosti zmanjšanja števila vprašanj, ki bi jih samo popravili. Nato je bila predstavitev razširjanja, partnerskih nalog in poročanja, razprav in predlogov. 

Partnerji so sprožili tudi vprašanje časa, potrebnega za izvajanje pilotnega testiranja za 1 preizkušanca. Nadaljnja faza razprave je bila posvečena slikam, ki jih je WSEI izdelal za opis poklicev. Partnerji so od WSEI zahtevali, da korak za korakom pripravijo smernice za pilotno testiranje za študente.   

WSEI je predstavil rezultate ocene vmesnega poročila s strani Nacionalnega urada, omenili so vprašanja, ki jih je pozitivno ocenila NA. Ugotovljeno je bilo, da poročilo NA dobro oceni in da je treba nadaljevati z vsemi poročevalskimi nalogami.   

Hvala vsem!!!

0
0
0
s2sdefault