Prvi projekt se bo sestal 29. in 30. oktobra 2014 v Lublinu na Poljskem.

Začetek srečanja se je začel z upravljalnim delom projekta. Po nekaj začetnih besedah ​​je vsak partner kmalu predstavil svojo institucijo. Naslednji del srečanja je bil namenjen finančnim in upravnim načelom, povezanim z izvajanjem projekta. Med predstavitvijo so bile opredeljene različne kategorije stroškov in pravila za njene kvalifikacije.

Drugi dan srečanja je namenjen vrednotam, ki jih projekt prinaša s seboj. Razpravljali smo o strukturi orodja in njegovih sestavnih delih - modulih in slojih ter načinu prilagajanja orodja specifičnosti vsake države in poklica.

Partnerji so se udeležili razprave o specifičnosti vseh slojev orodja. Predstavljena je bila prva naloga - preverjanje kvalifikacij poklica. To je bistven del projekta, zato je bilo predlagano, da se izmenjujejo vsa tekmovanja med vsemi partnerji. Dogovorili smo se, da zbramo vse strokovne sposobnosti v vsaki državi, poiščemo skupno in opredelimo, kaj je treba prilagoditi vsaki državi (s prilagajanjem vprašanj).

Ključna področja sodelovanja so bila opredeljena in ključne naloge dodeljene v prihodnjih mesecih, so se partnerji odločili, da odložijo razpravo.

Partnerji so prav tako vzpostavili ustrezne datume za naslednje projektne sestanke, ki vključujejo:

• Drugo srečanje projekta - 13. in 14. aprila 2015, Španija

• tretji projektni sestanek - 16. - 17. november 2015, Slovenija

• Četrti projektni sestanek - od 4. do 5. aprila 2016. Velika Britanija

• Peti projektni sestanek - 21. in 22. novembra 2016, Turčija

• Šesti sestanek projekta - od 5. do 6. junija 2017 na Poljskem  

 

Se vidiva v Barceloni!

0
0
0
s2sdefault