Kadis d.o.o. je kadrovsko svetovalno podjetje, ki na trgu deluje že od leta 1992. Nudi širok o izbor izobraževanj in storitev iz področja kadrovskega menedžementa, med drugim tudi izobraževanja in programe v okviru Zavoda za zaposlovanje Republike Slovenije. Ponuja tudi storitve kariernega svetovanja šolam (delavnice za učence, starše in svetovalne delavce), posameznikom ter podjetjem (individualno karierno usmerjanje, iskanje in selekcija kadra, izobraževanja zaposlovenih iz področja mehkih veščin, delovnopravno svetovanje...).

Kadisova ekipa je sestavljena iz psihologov, pedagogov, sociologov in pravnikov, ki so izkušeni v izobraževanju in usposabljanju posameznikov.

Kadis d.o.o. ima več let izkušenj na mednarodnih projektih iz področja izobraževanja, ocenjevanja potenciala, kariernega svetovanja in e-učenja. Podjetje stalno poglablja in razvija svoje storitve preko številnih EU projektov, iz katerih črpa znanje, saj želi omogočiti lažji dostop do kvalitetnih storitev vsem svojim ciljnim skupinam.  

0
0
0
s2sdefault